31 oktober 2020 – boswerkdag op Weverslo

Na de mooie zomer en een drukbezochte lustrumwandeling hebben we alle houtsculpturen en verhalen langs de route weer opgeruimd en zijn we bezig met de voorbereidingen van ons volgende evenement. Op 31 oktober aanstaande is het weer zo ver, de jaarlijkse Boswerkdag op Natuurbegraafplaats Weverslo waar iedereen aan mee kan doen.

Tijdens deze dag kan iedereen die wil helpen zich bezig houden met het winterklaar maken van de natuur op Weverslo. Denk hierbij aan het ruimen van los hout en het verwijderen van bramenstruiken. Voortbestaanden hebben vooraf de kans gekregen om via Natuurbegraafplaats Weverslo bollen en/of bomen te bestellen, welke tijdens de boswerkdag geplant kunnen worden. Wie graag buiten actief bezig wil zijn, kan hier zijn hart op halen.

Met zijn allen zorgen we ervoor dat de natuur op Weverslo elk jaar een beetje gevarieerder en daardoor boeiender en mooier wordt. We krijgen het hele jaar door veel complimenten over de rustgevende werking van onze meditatienatuur. Dat is mede dankzij de bijdragen van velen van u. Zoals elk jaar nodigen wij iedereen die betrokken is bij Weverslo uit om mee te helpen.

Ons motto is en blijft daarbij: niemand is verplicht; dus niks moet, maar het mag wel. Iedereen is dus welkom.

Op zaterdag 31 oktober zijn we er vanaf 9 uur ’s morgens en blijven tot ’s middags 16:00 in de weer. Er is tijd voor een kopje koffie of thee en voor wie er tussen de middag is, zijn er broodjes.

Velen van u hebben al eens geholpen. Sommigen komen elk jaar terug en anderen die nieuw zijn, sluiten zich aan. Het is geen moeilijk of zwaar werk, maar veel meer een kwestie van veel handen maken licht werk.

Laat ons tijdig – bij voorkeur vóór 24 oktober – weten of u mee wilt helpen en op welk tijdstip. Dan maken wij een rooster zodat iedereen weet wat er gedaan moet worden die dag. Ook kunnen we er dan voor zorgen dat een ieder in de frisse buitenlucht op gepaste afstand van anderhalve meter zijn werk kan doen.

Neem een goede spade en werkhandschoenen mee.

Wij kijken uit naar uw komst en het resultaat van weer een nieuwe boswerkdag op Weverslo!

Geplaatst in Geen categorie