Afscheidsceremonie

Weverslo biedt vele mogelijkheden voor een persoonlijke invulling van een uitvaart. We zullen u graag behulpzaam zijn met het vastleggen van uw specifieke en persoonlijke wensen. Dat betreft de uitvaartverzorging, maar ook de ritueelbegeleiding, de muzikale invulling en de catering. We hebben goede contacten met vele deskundige en betrouwbare partijen. Voor beantwoording van uw vragen maken we graag een afspraak.

Geen vaste voorschriften

Op Weverslo zijn geen vaste voorschriften voor afscheidsrituelen en ceremoniën. De enige regel die we naleven is dat alles met respect voor de mens en de natuur gebeurt. Mensen van alle culturen, levensbeschouwingen en religies kunnen naar eigen inzicht een begrafenis vorm geven. Voor elke begrafenis is ruimschoots de tijd met aandacht voor privacy. Wij helpen u graag op weg met een goede voorbereiding en een verzorgde organisatie. Over het gebruik van beschikbare faciliteiten zoals de ceremonieplek ’t Laar, het Boshuis, geluidsinstallatie, de bolderkar, catering, zaalaccommodatie in de nabijheid, maken we concrete afspraken naar uw wensen.

Bospleintent

We hebben op Weverslo een tentoverkapping op maat. Daarmee kunnen bijeenkomsten op het Bosplein onder vrijwel alle weersomstandigheden doorgang vinden. De medewerkers zijn zeer tevreden over de tent. De speciale stretchtent kan snel worden opgebouwd. De tent geeft een bijeenkomst een heel eigen en intiem karakter en geeft bescherming bij regen en zon. Op verzoek kan er ook verlichting en geluid worden aangebracht.

 

In overleg kan de tent ook geplaatst worden bij bijzondere gelegenheden als een afscheids- of herdenkingsbijeenkomst. De tent kan afhankelijk van de omstandigheden en de wensen op maat geplaatst worden.  U kunt de tent zelf  zien op zondag 26 augustus,  bij gelegenheid van het  Muzisch Treffen.