Afscheidsceremonie

Weverslo biedt vele mogelijkheden voor een persoonlijke invulling van een uitvaart. We zullen u graag behulpzaam zijn met het vastleggen van uw specifieke en persoonlijke wensen. Dat betreft de uitvaartverzorging, maar ook de ritueelbegeleiding, de muzikale invulling en de catering. We hebben goede contacten met vele deskundige en betrouwbare partijen. Voor beantwoording van uw vragen maken we graag een afspraak.

Geen vaste voorschriften

Op Weverslo zijn geen vaste voorschriften voor afscheidsrituelen en ceremoniën. De hoofdregel is dat alles met respect voor de mens en de natuur gebeurt. Mensen van alle culturen, levensbeschouwingen en religies kunnen naar eigen inzicht een begrafenis vorm geven. Voor elke begrafenis is ruimschoots de tijd met aandacht voor privacy. Wij helpen u graag op weg met een goede voorbereiding en een verzorgde organisatie. Over het gebruik van beschikbare faciliteiten zoals de ceremonieplek ’t Laar, het Boshuis, geluidsinstallatie, de bolderkar, catering, zaalaccommodatie in de nabijheid, maken we concrete afspraken naar uw wensen.

Bospaviljoen

Onze Aula in het Bospaviljoen is bij uitstek de ceremonieplek voor een sfeervolle afscheidsbijeenkomst. Alle voorzieningen als AV installatie en live stream verbinding zijn aanwezig. De Lounge in het Bospaviljoen biedt alle mogelijkheden voor een koffietafel, condoleance of nazit naar eigen inzicht. In een persoonlijk gesprek kunnen we in overleg uw programma naar uw wensen samenstellen.

In overleg kan er ook op andere locaties een speciale stretchtent geplaatst worden bij bijzondere gelegenheden als een afscheids- of herdenkingsbijeenkomst. Deze tent kan afhankelijk van de omstandigheden en de wensen op maat geplaatst worden.