Muzisch treffen: muziek, proza en poëzie

Het is inmiddels traditie dat we op de laatste zondag van augustus een gevarieerd programma brengen met muziek, proza en poëzie. Met trots presenteren we deze keer twee Venrayse artiesten met een heel eigen achtergrond en carrière, en beiden van topniveau. Annemieke-Mieke Ruyten brengt een liedjesprogramma over stad, land, liefde en taal. Ze vertelt in het programma een persoonlijk en zeer herkenbaar verhaal. Peter Winnen is behalve voormalig wielrenner tegenwoordig vooral schrijver en ook verteller. Veelal eigen verhalen en gedichten met een sterk autobiografisch karakter.

Voor Anne-Mieke is het heel bijzonder dat ze – na de première van haar liedjesprogramma in de Venrayse Schouwburg – nu ook op Weverslo optreedt. Zingen op de plek waar je geboren en getogen bent, is altijd iets speciaal: meer dan ooit uit het hart met een gouden randje! Zij wordt hierbij kundig geflankeerd door Jan Moonen en Kris van Daele, twee muzikale meesters op de lange en kortere snaren.

Peter Winnen schrijft boeken en columns, maakte een theatervoorstelling en werkt mee aan uiteenlopende theater-, radio- en televisieprogramma’s. Ook voor Peter Winnen is meewerken aan een programma met muziek, proza en poëzie op Weverslo iets heel bijzonders

Wanneer: zondag 25 augustus 15.00-17.00 uur
Kosten: €12.50
Reserveringen via natuur@weverslo.nl

Geplaatst in Geen categorie