Open dag: zondag 26 september!

Beleef wat Weverslo te bieden heeft

 

Nadat we vorig jaar over hebben moeten slaan vanwege de pandemie, organiseren we nu op zondag 26 september van 11:00 tot 16:00 uur weer een open dag.

Het doel van deze dag is dat u kunt zien en beleven hoe een natuurbegraving met of zonder ceremonie, hier op de Weverslo eruit kan zien qua opstelling, inclusief audio, video en koffietafel. Ook kunt u kennismaken met onze grafdelver en kan er deel genomen worden aan een Bakkie Troost (een maandelijks terugkerend item op Weverslo).

Daarnaast ziet u hoe een natuurlijk bloemstuk gemaakt wordt en staan er verschillende voorbeelden van houten grafmarkeringen. Er zijn lezingen over duurzamere uitvaarten en onze vrijwilligers vertellen over hun waardevolle werkzaamheden op Weverslo. Uiteraard zijn onze professionele medewerkers  aanwezig om de rondleidingen te verzorgen en al uw vragen te beantwoorden.

Kennismaken met de mogelijkheden

 

Onze vaste partners demonstreren dan wat hun bijdrage is aan de verzorging van een stijlvolle natuurbegrafenis. U kunt kennismaken met de mogelijkheden van:

  • Koffietafel mogelijkheden door De Lekkernij -’t Anker uit Merselo
  • Audiovisuele presentaties en live stream door Stage Crew uit Heide / Venray
  • Graf delven door KeutenvanLoon hoveniers uit Merselo
  • Bloemsierkunst door Ellen Deelen, natuurlijke bloemcreaties uit Helmond
  • Houten grafmarkering door Knoest uit Afferden

Alle presentaties zullen op gepaste afstand én onder een overkapping plaatsvinden, zodat we het ook bij een regenbuitje droog houden.

Kortom een dag waar u kunt kennismaken met alle facetten van natuurbegraven op Weverslo!

Een bezoek aan de open dag op Weverslo is gratis, ook hoeft u zich vooraf niet aan te melden.

 

Geplaatst in Geen categorie