Speciaal in de zomermaanden juli en augustus een opa- en oma speurtocht

Ontdek samen de verborgen geheimen van Landgoed en Natuurbegraafplaats Weverslo.

Speciaal voor deze zomervakantie periode organiseren we een leuke speurtocht voor opa’s en/of oma’s en hun kleinkind(eren). Uiteraard kan deze speurtocht ook met papa of mama gedaan worden.

Door het fraaie natuurgebied van Landgoed en Natuurbegraafplaats Weverslo lopen sfeervolle wandelpaden. Het voorjaars- en zomerweer heeft de natuur van Weverslo goed gedaan. Na drie droge zomers overheerst nu het volle groen. De paden met een totale lengte van ca 2,5 km zitten voor (groot)ouders en kinderen vol verrassingen en verborgen geheimen.
Met behulp van een vragen- en opdrachtenlijst kun je samen de geheimen van Weverslo ontrafelen. En bij het vinden van de antwoorden op alle vragen over het leven op en rond Weverslo kunnen opa en/of oma, maar ook papa en/of mama goed helpen. Een mooie gelegenheid dus om Landgoed en Natuurbegraafplaats Weverslo beter te leren kennen. En als er toevallig geen opa, oma, papa of mama beschikbaar is, dan zorgen wij ervoor dat je toch geholpen wordt.

Iedereen kan de speurtocht op eigen gelegenheid doen. De vragen- en opdrachtenlijst kan opgehaald worden onder de overkapping van het Boshuis. En wie zich tussen 13.30 en 16.30 uur meldt bij het Boshuis met de ingevulde vragenlijst, ontvangt een kleine verrassing.

Kom dus samen lekker wandelen, speuren, zoeken en ontdekken op Weverslo!

 

Geplaatst in Geen categorie