Sandra Aerts, Office Manager

Mensen geven Weverslo betekenis

Ons team vrijwillige en professionele medewerkers is uitgebreid met Sandra Aerts. Met ingang van september is zij als Office Manager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het Boshuis. Daarnaast zal zij ook vaak op de Natuurbegraafplaats te vinden zijn, aangezien zij grote affiniteit heeft met de natuur.In bijgaand interview stelt Sandra zich verder aan u voor.

Wilt u Sandra persoonlijk ontmoeten? Dan kan dat tijdens een bezoek aan ons Landgoed en Natuurbegraafplaats Weverslo.

Even voorstellen:

Hoe ben je met Weverslo in contact gekomen?
Na 22 jaar gewerkt te hebben in de retail branche als Marketing/Traffic Coördinator ging ik bij mezelf te rade. Wil ik dit nog jaren blijven doen of zal ik eens rondkijken wat de wereld nog meer te bieden heeft aan uitdagingen? Ik ben wat gaan zoeken op internet en de woorden ‘Natuur’ en ‘Office Manager’ ingegeven. Daar kwam direct Landgoed en Natuurbegraafplaats Weverslo naar boven met een hele mooie vacature. Bezig zijn in de natuur is mijn grote passie dus hoe mooi is het als je werk en je passie kunt combineren? Ik heb er een mail aan gewaagd en tot mijn verrassing werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Na een paar bezoeken aan deze betoverende plek en gesprekken met het Weverslo team was ik verkocht en mocht ik per 1 september jl aan de slag.

Wat zijn je activiteiten op Weverslo? 
Mijn officiële functie is Office Manager. Hieronder vallen de werkzaamheden rondom de administratie en boekhouding. Naast deze taken ga ik me ook bezig houden met de organisatie en het goed laten verlopen van alle activiteiten op de Natuurbegraafplaats. Ook hoop ik veel te leren over en van de natuur op Weverslo. Meelopen met onze vrijwilligers van de bosploeg lijkt me dan ook erg leuk.

Waarom zet jij je in voor Weverslo?
Landgoed Weverslo is een prachtige plek waar je echt iets kunt betekenen voor mensen. Maar ik hoop ook mijn steentje bij te kunnen dragen aan de natuur op de natuurbegraafplaats.

Wat is voor jou het meest bijzondere aan Weverslo?
De plek, het groen en het feit dat deze plek voor vele mensen een plaats van troost biedt. En wie heeft er nu een kantoor in een houten hutje met een houtkachel?

Waar kijk je het meest naar uit op Weverslo?
Ik kijk er het meest naar uit om samen met het enthousiaste team activiteiten te verzinnen zodat er nog meer mensen kunnen genieten van deze prachtige plek!

Wat is/zijn buiten Weverslo je passies/hobby’s?
Mijn grote hobby’s zijn wild- en natuurbeheer en koken. Dit is een fantastische combinatie want al het eetbare dat uit de natuur gehaald wordt kun je in de keuken verwerken tot een overheerlijke maaltijd.

Waar mogen ze je midden in de nacht voor wakker maken?
Ik heb eigenlijk liever niet dat ze me wakker maken midden in de nacht want na een goede nachtrust ben ik ’s morgens vroeg lekker fit om weer aan een heerlijke dag te beginnen!

Geplaatst in Weverslo