We nodigen ook grotere gezelschappen graag uit.

Tijdens onze rondleidingen op Natuurbegraafplaats Weverslo presenteren we uw gezelschap graag de vele mogelijkheden die het natuurbegraven en dan met name het natuurbegraven op Weverslo kan bieden.

We maken een wandeling over de bosrijke natuurbegraafplaats met uitleg over de delen van het terrein waar een eigen grafplek gereserveerd kan worden, we maken kennis met de initiatieven om op een speciaal deel een voedselbos te ontwikkelen; daar komen bomen, struiken en planten waaraan eetbare vruchten groeien. We passeren de demonstratiebijenkast van de Venrayse Imkervereniging en we staan stil bij de verschillende muzen: ontmoeting, beleving, bemoediging, inspiratie, bezinning en de bijbehorende gedachten die Weverslo richting hebben geven en nog altijd geven.

Op het Boshuisplein schenken we daarna een kop koffie en is er alle tijd om vragen te beantwoorden en informatie uit te wisselen in een informele sfeer.

Voor de actieve bezoeker: Weverslo is prima wandelend of per fiets te bereiken en in de directe omgeving liggen verschillende prachtige natuurgebieden die zich goed lenen voor een fiets- en of wandelroute.
Voor de minder mobiele bezoeker: Weverslo is zonodig met onze elektrowagen voor iedereen toegankelijk.

We nodigen u graag uit met ons contact op te nemen voor het afstemmen van deze gratis groepsexcursie naar Natuurbegraafplaats Weverslo.

Ja, wij willen ons aanmelden!: mail natuur@weverslo.nl

Geplaatst in Geen categorie